Skoho¦êrnan_logo_Sta¦èende_svart

 Springyard Therapy är ett unikt, miljövänligt premiumkoncept som består av skovård, sulor och skotillbehör av högsta kvalitet. I samtliga produkter är material och innehåll naturliga så långt det är möjligt. Skovårdsserien är den första på marknaden med en uttalad hållbarhetstanke.
                                                                                                               

Waterproofing

Impregnering utan flourkarboner för släta läder, mocka, nubuck och textil.
 Mycket goda vattenavvisande egenskaper som ger skydd mot regn. Gott skydd mot smuts, snö och fläckar utan att försämra skons andningsförmåga. Utvecklad för minsta möjliga miljöpåverkan.
 Vattenbaserad formula bestående av akrylpolymerer som lägger sig som ett skyddande nät på ytan. Akrylpolymerer skyddar dessutom mot varma vätskor. Så skonsam att den kan användas inomhus. Produkten är inte klassad som miljö- eller hälsofarlig.

Wax formula

Skovax som vårdar och skyddar släta, oljade och vaxade läder.
Vårdar, skyddar mot väta och förlänger skons livslängd. Tar bort lätta märken och fläckar, samt återfettar och förhindrar att lädret torkar ut. Utvecklad för minsta möjliga miljöpåverkan.
Formula framställd av naturliga vaxer och oljor såsom bivax, kokosolja, lanolin från ull, sojavax och sojabönsolja. Produkten är inte klassad som miljö- eller hälsofarlig.

Skovård

Cleaning Block
Torrengöring för mocka, nubuck och canvas.
Avlägsnar smuts och fläckar.
60:-

Suede & Nubuck Renovator
Uppfärschning för mocka och nubuck.
Återställer färg och lyster samt förhindrar uttorkning. Förlänger skons livslängd.
70:-Leather Shoe Polish
Skopasta som vårdar, skyddar och ger hög glans åt släta läder. Förlänger skons livslängd och återställer färg.
40:-

Universal Waterproofing Formula
Impregnering utan flourkarboner för släta läder, mocka, nubuck och textil. Mycket goda vattenavvisande egenskaper som ger skydd mot regn. Gott skydd mot smuts, snö och fläckar utan att försämra skons andningsförmåga. Utvecklad för minsta möjliga miljöpåverkan.
140:-
 


Wax Formula
Skovax som vårdar och skyddar släta, oljade och vaxade läder.
Vårdar, skyddar mot väta och förlänger skons livslängd. Tar bort lätta märken och fläckar, samt återfettar och förhindrar att lädret torkar ut. Utvecklad för minsta möjliga miljöpåverkan.
99:-

Leather Shine Sponge
Snabb glans för släta läder. Polersvamp som ger omedelbar glans utan efterpolering.
30:-Leather Shoe Cream
Kräm som rengör, vårdar och skyddar och ger glans släta läder mot väta och smuts. Fräschar upp färgen och förlänger skons livslängd.
70:-


Universal Waterproofer
Silikonimpregnering utan flourkarboner för släta läder, mocka, nubuck och textil. Ger skydd mot regn och väta utan att försämra skons andningsförmåga.
99:-