Skoho¦êrnan_logo_Sta¦èende_svart

GRANINGE

Det svenska outdoormärket passar dig som värdesätter hög kvalitet och god funktion. Ända sedan år 1951 har Graninge skapat stövlar, skor och kängor vilka utmärker sig med en god passform, höga slitstyrka, rejäla sömmar, en robust finish samt funktioner som ger foten och vristen det stöd som behövs. Graninge kängor är komfortabla att bära och även om skorna är rejäla är vikten låg. När du väljer en Graninge känga får du kort sagt en sko med hög slitstyrka anpassad för det Skandinaviska klimatet. Dessutom får du ett högklassigt hantverk in i minsta söm. Kängorna finns med både höga och låga skaft.

Graninge är valet för dig som söker ett par kängor av hög kvalitet. Älskar du friluftsliv, outdooräventyr och att vandra så vet du att ett par bra skor är a och o. I Graninges sortiment finner du ett stort urval av rejäla kängor med både höga och låga skaft. Med rätt skor på fötterna är du skyddad mot både kyla och väta och kan njuta till fullo av naturen. Hitta kängorna för dig redan i dag. Dessutom är kängorna så snygga att man gärna även bär dem även till vardags. Graninge är det svenska märket som håller för all form av väderlek.

GRANINGE OFFERDAL
Offerdal är vår populäraste känga. Skafthöjden är normal, kängan är utrustad med membranet Grantex vilket är vattenavvisande och löstagbar innersula med extra dämpning under hälen. Yttersulan är tillverkad i gummi, har bra grepp och står emot kyla. Hälpartiet är utrustat med Support System för extra hälgrepp.

Storlek: 36-47
Pris: 1.299:-

 


 


 

GRANINGE HOVDE BLACK

Hovde är en lite nättare känga i skinn.

Löstagbar formad innersula. Yttersula av Vibram med bra grepp. Vattenavvisande med Grantex-membran. En mycket fin och omtyckt känga i damstorlek.
Storlek 36 -41

Pris: 1299:-

 

GRANINGE BLACK/TAN
Gammal modell av Graninge i förnyad exklusiv version, nu fodrad med 100%  äkta ull. Primaloft-isolering. Löstagbar ullfodrad insula. Underbar skinnkvalitét med aquastop för vattentäthet.Storlek 36-46
Pris: 1699:-

 

GRANINGE STORSOLA
Storsola har något högre skafthöjd,  en utmärkt känga för vandring. Kängan är utrustad med membranet Grantex vilket är vattenavvisande och löstagbar innersula med extra dämpning under hälen. Yttersulan är tillverkad i gummi, har bra grepp och står emot kyla.Storlek 36-47
Pris: 1.399:-

 

GRANINGE HOVDE BROWN

Hovde är en lite nättare känga i skinn.
Löstagbar formad innersula. Yttersula av Vibram med bra grepp. Vattenavvisande med Grantex-membran. En mycket fin och omtyckt känga i damstorlek.
Storlek 36 - 41
Pris: 1299:-

 

GRANINGE MARRONE DAKAR

Graninge Åreskutan Jodpurch med rejäl Vibramsula.Oljat skinn av hög kvalitét. Grantex-membran för vattentäthet.
 

Storlek 36-46
Pris: 1299:-

 


 

GRANINGE SYLARNA
Sylarna har en normalbred läst.
Ovandelen är gjord i skinn och är utrustad med Grantex, Graninges eget vattenavvisande tex-membran. Innersulan är löstagbar, yttersulan är från Vibram med utmärkt grepp. Supportsystem som stödjer häl och hålfot.


​​​​​​​Storlek 40-46
Pris: 1.499:-

 

GRANINGE HEMAVAN GREEN

Hemavan är en bra vandringskänga/vinterkänga i nubuck. Supportsystem som stödjer häl och hålfot. Formad uttagbar insula. Kraftig vibramsula med bra grepp och stötdämpning. Vattenavvisande med Grantex-membran.Storlek 36-46
Pris: 1499:-

 

GRANINGE KALLAX
Kallax är en av Graninges mest populära fritidsskor. Loafern har en generös bredd samt resår på sidorna. Yttermaterialet är gjort i skinn med löstagbar innersula. Skon är utrustad med Grantex, Graninges eget vattenavvisande tex-membran. Mycket rymlig läst.

Storlek: 40-45
Pris: 1.199:-