Skoho¦êrnan_logo_Sta¦èende_svart

GRANINGE

Det svenska outdoormärket passar dig som värdesätter hög kvalitet och god funktion. Ända sedan år 1951 har Graninge skapat stövlar, skor och kängor vilka utmärker sig med en god passform, höga slitstyrka, rejäla sömmar, en robust finish samt funktioner som ger foten och vristen det stöd som behövs. Graninge kängor är komfortabla att bära och även om skorna är rejäla är vikten låg. När du väljer en Graninge känga får du kort sagt en sko med hög slitstyrka anpassad för det Skandinaviska klimatet. Dessutom får du ett högklassigt hantverk in i minsta söm. Kängorna finns med både höga och låga skaft.

Graninge är valet för dig som söker ett par kängor av hög kvalitet. Älskar du friluftsliv, outdooräventyr och att vandra så vet du att ett par bra skor är a och o. I Graninges sortiment finner du ett stort urval av rejäla kängor med både höga och låga skaft. Med rätt skor på fötterna är du skyddad mot både kyla och väta och kan njuta till fullo av naturen. Hitta kängorna för dig redan i dag. Dessutom är kängorna så snygga att man gärna även bär dem även till vardags. Graninge är det svenska märket som håller för all form av väderlek.

GRANINGE OFFERDAL
Offerdal är vår populäraste känga. Skafthöjden är normal, kängan är utrustad med membranet Grantex vilket är vattenavvisande och löstagbar innersula med extra dämpning under hälen. Yttersulan är tillverkad i gummi, har bra grepp och står emot kyla. Hälpartiet är utrustat med Support System för extra hälgrepp.

Storlek: 36-47
Pris: 1.299:-

 


 

GRANINGE MÖRSIL
Ny modell av walkingkänga från Graninge med Grantex. Graninges egetvattenavvisande
tex-membran. Lätt och smidig känga som
följer foten bra när man vandrar. Mycket
bra Vibramsula som greppar ordentligt i terrängen.
Finns i ljusgrå i storlek 37-41 och mörkgrå
storlek 41-46. Ovanmaterial nubuck. Löstagbar formad insula.

37 - 46
Pris: 1.399:-
 

GRANINGE STORSOLA
Storsola har något högre skafthöjd,  en utmärkt känga för vandring. Kängan är utrustad med membranet Grantex vilket är vattenavvisande och löstagbar innersula med extra dämpning under hälen. Yttersulan är tillverkad i gummi, har bra grepp och står emot kyla.En mycet populär känga som passar både till  vandring och kalla vinterdagar.


Storlek 36-47
Pris: 1.399:-

 

GRANINGE KALLAX
Kallax är en av Graninges mest populära fritidsskor. Loafern har en generös bredd samt resår på sidorna. Yttermaterialet är gjort i skinn med löstagbar innersula. Skon är utrustad med Grantex, Graninges eget vattenavvisande tex-membran. Mycket rymlig läst.


Storlek: 40-45
Pris: 1.199:-

GRANINGE ASPÅS
En sportig fritidskor utrustad med Grantex, Graniges eget vattenavvisande tex-membran och BOA-system. Systemet gör att du slipper snöra samtidigt som skorna sitter som gjutet på foten.
Skon har reflexer på sidorna och på bakkappan samt löstagbar innersula. Yttersulan är gjord av gummi.

Storlek 41-47
Pris: 1.399:-